Elérhetőségek

Klímaszerelés

Brt 90.000 Ft

Nyári AKCIÓNK!

KOMPLETTEN 2 méter csövezésig, anyagokkal, számlával, garanciával, szakszerűen, mindegyik cégünktől vásárolt klímaberendezésre.
Nincsenek rejtett költségek! Pontosan annyit fizet majd mint az árajánlatban kiajánlott összeg. Az árajánlat FELMÉRÉS alapján történik és az ettől eltérő munkánkra külön díjszabás érvényes, lásd honlapunkon.

 

Klíma karbantartás

15.000 Ft-tól

Időben gondoljon rá!

A klímaberendezés rendszeres karbantartásával megelőzhetőek a klíma egészséget károsító hatásai.

A klíma időszakos felülvizsgálata nemcsak egészségügyi, hanem műszaki okok miatt is indokolt, mivel a berendezés rendszeres karbantartásával az élettartamát is megnövelhetjük, nem is beszélve az energiafelhasználás csökkentéséről.


Fontos tudnivaló!

2015. június 15-től kizárólag olyan vállalkozások végezhetik el a hűtőközeggel rendelkező klíma-berendezések telepítését akik rendelkeznek a Nemzeti Klímavédelmi Hatóságnál regisztrációval és megfelelően képesített szakemberek végzik el a munkát. A képesítés nélküli és nem regisztrált szerelők nem végezhetnek légkondicionáló telepítést, karbantartást és gáztöltést sem!

Cégünk rendelkezik a szükséges igazolásokkal, szakképzett és tapasztalt szakembereink végzik el a klímák beszerelését és karbantartását Budapesten és környékén, munkáinkra pedig garanciát adunk.

Nemzeti Klímavédelmi Hatóság nyilvántartási száma (F-Gáz azonosító): 1000000016147

Amit a szerelési ár tartalmaz

Kiszállást, felmérést, egy fal átfúrását, a kültéri és a beltéri egység felszerelését, a kábelcsatornában történő kiépítést, az anyagköltségeket (rézcsövek, szigetelések, kültéri tartókonzolt vagy terasztartót, cseppvízcsövet, hűtőközeg rátöltést, kábelcsatornát), a csövezést 2 méterig (ez szinte mindig elég, ha mégsem, akkor további 0,5 méterenként bruttó 5.000 Ft).

A csövezés falban vezetésére is van lehetőség, ennek külön költsége bruttó 15.000 Ft/méter, mely tartalmazza:
a tégla/ytong fal kivésését, a csövezés kialakítását, az elektromos bekötések elkészítését, a cseppvíz elvezetését és a fal durva vakolását, valamint a sitt bezsákolását.

Felmérés, ajánlatkérés

Nálunk ingyenes a felmérés Budapesten és vonzás körzetében. Hívjon minket bizalommal, vagy kérjen ajánlatot online!

Ajánlatot kérek

  twitter